fbpx

dao
reklamefilm 

Reklamefilmen kommer til live

Fragtfirmaet dao leverer pakker alle ugens dage, hele året rundt – også juleaften og nytår. Det skulle vi fortælle danskerne, således at de føler tryghed ved at købe ind online også efter d. 15. december, hvor julehandlen oftest begynder at klinge af.

daos konkurrenter havde meldt ud, at de ikke kunne garantere levering mange dage før jul, og den chance skulle udnyttes.

Vi udviklede koncept, manus og storyboard samt producerede et tv-spot til distribution på TV 2 nationale kanaler, og det kom der en rigtig fin reklamefilm ud af.

Konceptudvikling & universer

På bare få dage, fik vi skrevet manus, castet skuespillere, locationscout, optagelse af reklamefilmen og redigering af den færdige film og klargøring til et tv-spot, som både dao og vi fra Create Media er rigtig stolte af.

Vi stod for alt kontakten med TV 2 Reklame, hvor vi stod for booking af reklamespot, samt indrykning. Vi fik et budget på 300.000 DKK der sikrede omkring 7.000.000 eksponeringer på TV 2 familien (30 sekunder) i perioden d. 16. december til 23. december.

dao oplevede rekordomsætning op til jul – og det fortsatte i januar 2021, hvor der hver uge kom flere pakker i omløb. Vi er selvfølgelig sikre på, at det var reklamefilmen der var med til at sparke det hele i gang 😉

Create Media ApS

CVR: 40481826
Adresse: Helge Nielsens Allé 7.4C - 8723 Løsning
Telefon: 51 93 39 93
Mail: kontakt@createmedia.dk

Title Address Description
Helge Nielsens Alle 7, 8723 Løsning, Danmark

Christian Valbjørn

v