Case: Føtex Madvideoer

Videoproduktion for Føtex – Salling Group

Videoproduktion for Føtex – Salling Group

MADVIDEOER

Siden 2017 har vi været fast leverandør af madvideoer til sociale medier for Føtex.

En af de faste “serier” af videoer, vi har benyttet os af, har været små film om lækre madretter. Det er oftest noget simpelt, som alle kan være med på, hvor vi fokuserer på enten at få det til at se vildt lækkert ud – eller giver det en sjov vinkel.

Til social er det nemlig rigtig vigtigt, at vi lige giver har lidt ekstra med.

Eksempelvis har vi ikke bare lavet en pasta-kødsovs – vi har lige givet den et Halloween twist, hvor vi skaber lidt uhygge med noget “blodigt” pasta samt Halloween rekvisitter.

I vores Oreo video har fokuset modsat været på at få det til at se super lækkert ud, når vi laver “julekuglerne”, med smeltet, farvet chokolade, der klæber sig ned af den sprøde kiks.

Det sidste eksempel her er vores bamseboller,  hvor vi opfordrer til at være lidt kreativ med bollerne til eftermiddagshyggen.

Det her er 3 eksempler af et katalog, der snart består af 200 madvideoer med lækre madretter. Lige netop denne type madvideoer fungerer godt på sociale medier, fordi de – bogstaveligt talt – er let spiselige, når man møder dem i sit feed, og de har en god kombination af visuel tiltrækning og how-to funktion, så de, der ser videoerne, selv kan være med på at få panderne igang i køkkenet.

Skal vi tage en uforpligtende snak om
jeres næste videoproduktion?

Adresse

Create Media ApS
Islandsvej 1
7100 Vejle
CVR: 40481826