fbpx

Jysk Vin – Fuld af fristelser

Baggrund

Der er rigtig mange onlineforhandlere af vin i Danmark. Og der er mange gode. Men de ligner alle sammen hinanden, og lader fortrinsvis deres produkter og priser stå forrest i kommunikationen.

Det ønskede Jysk Vin at gøre op med. Jysk Vin sælger rigtig godt online, og har også en flot butik i Randers, med godt med trafik.

De ville fortælle målgruppen, at de brænder for sit fag, og elsker at formidle deres viden og kærlighed til varerne.

Tager man på besøg i butikken i Randers, vil man opleve, at der er top-kompetente medarbejdere, som virkelig lægger sig i selen for at friste dig! Det skulle vi transformere til online.

Vi tager os af processen fra idé til distribution.

Jysk Vin

Kunde

Reklamefilmsunivers

Videotype

TV 2 Regionerne

Platform

Konceptudvikling & Univers

Vi tog udgangspunkt i Jysk Vins værdier og kernefortælling, og startede med at transformere deres gamle slogan til et, der lovede kunder og øvrig omverden noget: “Fuld af fristelser”.

Derpå skabte vi et reklamefilmsunivers, hvor vi satte Jysk Vins medarbejdere op til et samspil med en professionel skuespiller, der agerer den jyske kunde, der er svær at imponere.

Dette har resulteret i en serie af reklamefilm, som fortsætter i hele 2021, til SoMe og TV. Vi producerer naturligvis alle kreativerne, og står for booking samt indrykning på tv.

Create Media ApS

CVR: 40481826
Adresse: Helge Nielsens Allé 7.4C - 8723 Løsning
Telefon: 51 93 39 93
Mail: kontakt@createmedia.dk

Title Address Description
Helge Nielsens Alle 7, 8723 Løsning, Danmark

Christian Valbjørn

v