fbpx

Karriere hos Create Media

Elsker du videoproduktion? Kan du ikke lade vær’ med at se video annoncer til ende, fordi de enten er gode eller at du ser potentiale for forbedring? Så er det dig vi søger.

Ledige stillinger

Senior Video Producer

Hedensted – Fuldtid – 31/08/2021

Post-Production Specialist

Hedensted – Fuldtid – 31/08/2021

Projektleder

Hedensted – Fuldtid – 01/09/2021

Kan du ikke finde din nye stilling?

Vi er altid på udkig efter nyt talent, uanset om vi har en ledig stilling opslået eller ej.
Tøv ikke med at kontakte os, vi vil se frem til din ansøgning

Send os en uopfordret ansøgning.

Vi er på udkig efter talent

Vi søger løbende nye kollegaer til vores kontor og studie i Hedensted lige ud til E45. På denne side vil der løbende blive opslået nye stillinger. Vi tager også altid imod uopfordret ansøgninger.

Vi er et hold bestående af kreative hoveder, som alle elsker en god video. Vi har specialister indenfor research, idéudvikling, optagelse, redigering, motion graphic og lyddesign, som alle har et fælles mål om at skabe noget seværdigt, som flytter noget for vores kunder og deres målgruppe. Vi arbejder tæt sammen hinanden på tværs af fagområder, så der er rig mulighed for den personlige- og faglige udvikling.

Vi vil sige, at vi er ret seriøse når det kommer til arbejde, men vi glemmer aldrig at have det sjovt undervejs. Det kommer til udtryk med vores behagelige, men uformelle tone på kontoret. Vores konkurrencer med nyopfundne spil, som bordtennis med popfiltre fra mikrofoner (ja, det er en stor hobby på kontoret!) og afterhour rocket league tuneringer. Derudover holder vi løbende arrangementer, som ryster holdet godt sammen.

Vi glæder os til at lære dig bedre at kende!

v