fbpx

Senior Video Producer

Vi søger en Senior Video Producer

Kunne du tænke dig at prøve kræfter med en bred vifte af projekter, hvor du vil spille den centrale rolle i preproduction og optagelser af film til større danske virksomheder? 

I Create Media søger vi en senior video producer, som med erfaring og kreativitet kan drive projekter primært inden for branding, CSR-kommunikation og onboarding.

Du er måske freelancer i dag, eller arbejder som kreativ på et bureau, og føler dig klar til at blive 10. medarbejder i Create Media, som har studie og kontor lige ud til E45 i Hedensted. Vores virksomhed har 3 år på bagen, og vi er en god blanding af konsulenter og producere, som skaber branding og onboarding for større danske virksomheder, som eksempelvis Salling Group, STARK, 7-Eleven, Energinet, Eurowind Energy samt en række mellemstore virksomheder. 

Lige nu er vi i gang med en forsøgsordning med 4-dages arbejdsuge, hvor vi arbejder lidt længere mandag til torsdag. Til gengæld holder vi fri på de fleste fredage og i weekenden.

Sammen med en kundeansvarlig, projektleder og post production-ansvarlig vil du skabe løsningen på kundens kommunikationsudfordring, og stå i spidsen for at de rigtige optagelser kommer i hus, sammen med dit produktionshold. Det vil sige at manus, storyboard og ikke mindst instruktion og filmoptagelse lige præcis er din boldbane, og du ser et godt projekt kendetegnet ved god forventningsafstemning internt og overfor kunden. 

Du kan skrive, tænke visuelt, og formidle dine idéer, og så er du helt skarp på kameraudstyr og optagelser. Vi optager primært på Blackmagic. 

Optagelserne bliver leveret videre til vores post production team, sammen med en velbeskrevet debrief, hvor du gør rede for dine tanker om filmen og hvordan dine optagelser skal bruges.

Opgaverne er altså:

 • Medvirkende i de indledende faser af et projekt, som i nogle tilfælde skal pitches af den kundeansvarlige

 • Idégenerering på baggrund af en brief

 • Præsentation af idé til kunden, sammen med den kundeansvarlige

 • Manuskriptskrivning

 • Fremstilling af enkle storyboards og/eller shoot lists

 • Casting af deltagere i samarbejde med projektleder

 • Optagelser på location (ca. 80%) eller i studie (ca. 20%)

 • Leverance og kommunikation til post production-teamet

Vi forventer du kan bidrage med:

 • Erfaringer og idérigdom, som kan gøre vores projekter endnu skarpere

 • Passion for filmproduktion. Både før, under og efter optagelserne

 • Gode kommunikative skills, så vi trygt kan sende dig afsted imod kunden, som ansvarlig leder af produktionsholdet på opgaven

 • Dyb forståelse for, og erfaringer med lyssætning, lydoptagelse og filmoptagelse, uden at du nødvendigvis har et stort produktionshold med dig

 • Kørekort og gerne egen bil

 • Du er en awesome teamplayer, som er med til at gøre Create Media til en fed arbejdsplads og en samarbejdspartner, som vores kunder fortsat kommer tilbage til.

Stillingen er fast og på fuld tid, hvorfor henvendelser fra freelancere ikke har interesse. Vi lover et fedt arbejdsmiljø, en mega lækker frokostordning og nogle gode kollegaer som er godt spredt aldersmæssigt. Vi tilbyder den rette en god løn med pensionsordning og sundhedsforsikring.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at række ud til CEO, Hans Tosti på hans@createmedia.dk og hertil er du også velkommen til at sende en ansøgning. Sammen med din ansøgning må du meget gerne medsende eksempler på dit arbejde, hvor du specificerer, hvad din rolle har været på de pågældende projekter.

Jobsamtale: Vi indkalder løbende til samtale.

Ansøgning, CV og referencer kan sendes til os på:
Hans@createmedia.dk

Lær’ os bedre at kende 

Create Media ApS

CVR: 40481826
Adresse: Helge Nielsens Allé 7.4C - 8723 Løsning
Telefon: 51 93 39 93
Mail: kontakt@createmedia.dk

Title Address Description
Helge Nielsens Alle 7, 8723 Løsning, Danmark