fbpx

Praktikant til Create Media

Vi søger en praktikant til planning, strategi og projektledelse

Vil du være med i udviklingen af vores spændende virksomhed, og især vores kunder? Tænder dét at være i centrum af projekterne dig? Vil du prøve kræfter med en lang række af de udfordringer, som knytter sig til at være et bureau, der skaber kampagner med god film i fokus?

Look no further! Du skal med os!

Vi søger efter en skarp praktikant, som vil være med os i min. 4 måneder, og som går på en SU-berettiget uddannelse på DMJX, universitetet, eller lignende, og gerne vil være med på vores rejse.

Hvem er Create Media?
Create Media består af 7 ildsjæle, som brænder for at skabe historier i levende billeder. Vi skaber reklamefilm, employer branding kampagner, medarbejdertræning og SoMe-kampagner, og vi arbejder meget tæt sammen med vores kunder. Vores kunder er eksempelvis er Salling Group (Bilka, føtex, Netto og BR), Grundfos, Palsgaard, dao, EuroWind Energy og Lagkagehuset.

Vi tager os af hele projektet, med vores egne videografer, klippere, mv. og sørger aktivt for at vores projekter hviler på et solidt strategisk og taktisk fundament.

Du vil primært blive tilknyttet vores executive producer, og nogle af de opgaver, du vil blive involveret i er disse:

  • Kundekontakt- og udvikling. Vi arbejder meget med større organisationer, og er dygtige til at skabe flere projekter i de forskellige afdelinger. Vi får også ofte henvendelser fra andre mennesker, som har hørt om os, eller er i vores netværk. Lige fra den nye iværksætter til andre store organisationer. Du kan være med til at pleje relationen, og lære om godt købmandsskab som begge parter nyder godt af.
  • Consulting. Nogle gange bliver vi inviteret helt ind i hjertet af vores kundes virksomhed, hvor vi fungerer som sparringspartner på strategi, planning og kampagner. Her vil du være med i dybe projekter, der betyder alverden for kunden, og du vil opleve hvordan kommunikation kan flytte resultater.
  • Konceptudvikling. Ofte bliver vi præsenteret for en overordnet kommunikationsudfordring, som man ønsker vores løsning på. Det kan både være internt i virksomheden, men også til omverden. I den kreative fase bryder vi udfordringen ned, og skaber løsningsmuligheder, som vi synes er fede at eksekvere på, og som skaber værdi for kunden. Du vil være med til at tænke nye koncepter til film og kommunikation, og omsætte dem til bl.a. manuskripter og storyboards.
  • Projektledelse. Når konceptet er på plads, og planen er langt, skal den omsættes til action. Vi bruger projektstyringsværktøjet Scoro, hvor vi allokerer projekter og tid til kollegaerne i produktionen. Du vil lære, og kunne bidrage med dine inputs til, hvordan man kan drive en kreativ virksomhed effektivt og lønsomt, og hvor kunderne siger ”tak!” når vi har leveret mere end hvad de har forventet.

Derudover får du masser af muligheder for at komme med ud hvor tingene sker, og hvor dramaet folder sig ud foran kameraet. Både i vores eget studie, men også på locations i ind- og udland.

Det vi forventer af dig er:

  • At du er positiv og har ja-hatten på, men også hejser flaget, når du ser at der er risiko for at noget går i fisk i projekterne eller på teamet
  • At du er socialt anlagt, og er villig til at knytte bånd med vores team
  • At du fungerer bedre med struktur frem for kaos, også i kaotiske omgivelser i en hektisk hverdag
  • At du drømmer om at folde meningsfulde historier ud, hvor ingen kommunikationsudfordringer er for store eller for små

Vi bor i et helt nyt og lækkert studie og kontor, lige ud til E45 ved Hedensted mellem Horsens og Vejle, og derfor vil det være en absolut fordel at du har mulighed for at komme hertil i bil.

Er det her noget for dig, har du lyst til at vide mere eller måske bare stille nogle spørgsmål til hvad vi egentlig tænker med alt det, du har læst om i dette opslag, så kontakt Executive Producer, Hans Tosti på hans@createmedia.dk eller tlf. 20217850

Lær’ os bedre at kende 

Kontaktinfo

Create Media ApS

CVR: 40481826
Adresse: Helge Nielsens Alle 7.4C, 8723 Løsning
Telefon: 51 93 39 93
Mail: kontakt@createmedia.dk

Title Address Description
Islandsvej 1, 7100 Vejle, Danmark

Hans Tosti

v