Sociale medier

Video på sociale medier skaber forbindelse mellem dig og din målgruppe

Sociale medier og video

Du ved allerede hvilken dominerende rolle sociale medier spiller i vores hverdag, hvad enten vi er på arbejde eller holder fri. Du ved helt sikkert også at den simple tekst ikke længere kan stå alene og at stillestående billeder, bare forsvinder i mængden.

Video på sociale medier skaber forbindelsen mellem dig og din målgruppe.

Vi sikrer sammen med dig at dit video til Facebook, Instagram, LinkedIn, Snapchat, YouTube m.v. er gennemtænkt og fortæller en relevant historie samt er velproduceret.

Vi har gode cases, som viser at du med os som samarbejdspartner vil bryde igennem støjmuren på sociale medier med den rette balance mellem det ægte og upolerede, uden at din brand-identitet går tabt.

 Vi har udstyret i orden! Vi har indrettet vores teknik og arbejdsgange efter at vi kan producere video der ser vanvittig fedt ud, på en effektiv måde. Ikke kun ved hjælp af dyre kameraer og avanceret redigeringssoftware, men også gennem ordentlig planlægning.

Vi skaber med andre ord indhold til jer, uden at dine udgifter stikker af. Og så er vi fleksible – vi optager on location og/eller i vores studier i Vejle.

Skal vi tage en uforpligtende snak om jeres næste tiltag på sociale medier?

Kampagnefilm til sociale medier

Har du brug for at bryde igennem til din målgruppe og efterlade et budskab, som hænger ved? Vi har en del kampagnefilm til sociale medier i erfaringsbanken og vil selvfølgelig også gerne hjælpe dig med en lækker film, uden at vi kommer og spørger efter hele dit budget.

Serier af indhold

Serier af video til dine sociale medier

Én ting er at trænge igennem lydmuren og opnå opmærksomhed. Fastholdelse og udbygning af præference til dit brand og din virksomhed kan ofte hjælpes på vej, igennem serier af videoindhold til dine sociale medier.

Vores erfaringer viser at kunder og forbrugere gerne vil tages i hånden og inspireres med nye idéer og produkter – og at det i højeste grad stimulerer dit salg og din kundefastholdelse!

Vores studiefaciliteter kan medvirke til at vi kan skabe et unikt look til dine videoer og at vi løbende kan genoptage produktionen, uden at kontinuiteten går tabt.

Distribution

Du ved helt sikkert også at sociale medier i høj grad er blevet et betalingsmedie – især Facebook. Det mener vi ikke er et ubetinget problem, for de fleste sociale medier tilbyder at målrette betalt indhold til din målgruppe, altså de brugere vi ønsker at påvirke.

Vi holder os hele tiden skarpe på de nyeste muligheder med annoncering på sociale medier og tilbyder at hjælpe dit nye lækre indhold godt på vej og rapporterer på effekterne.

Samarbejde med bureauer

Flere virksomheder har et lead bureau til at varetage den overordnede kampagne og designet og vi kan let indgå i jeres setup, hvor vi støtter i eksekveringen. Vi kan udvide jeres kampagne eller arbejde efter brief, fra dit reklamebureau.

Således kan du få produceret det indhold der skal til, for at være relevant på de forskellige sociale medier med god støtte af vores kompetencer, erfaringer og effektive workflow. Én dyr hero-kampagnevideo gør det sjældent alene på sociale medier.

Skal vi producere din næste video?

Adresse

Create Media ApS
Islandsvej 1
7100 Vejle
CVR: 40481826