fbpx

Studieproduktion

Vi har de bedste studiefaciliteter til at producere video i højeste kvalitet

Professionel video med studieproduktion

En video der er produceret i et studie, giver et professionelt og ensartet resultat hver gang. Create Media tilbyder at producere professionelle videoer i vores studie i Vejle.

Vi har det perfekte miljø til en professionel studieproduktion, hvor vi har muligheder for at lave video i et kontrolleret miljø, på en mere effektiv måde. Det giver mulighed for at lave super fede produktvideoer, hurtige nyhedsbreve til intern brug, support videoer til intern- eller ekstern brug, updates fra kollegaer, reklamefilm eller mange andre ting.

En fordel ved at bruge studieproduktion er, at vi kan have lys, lyd og kamera klar når I kommer, så I skal bruge mindre tid på produktionerne, og vi har mulighed for at producere flere videoer på en gang, langt mere effektivt. Så kort sagt, mere video, i højeste kvalitet, til en skarpere pris.

For at gøre produktionerne mere effektive, så tilbyder vi brugen af en teleprompter, hvor du nemt kan læse dit manuskript op. På den måde kan vi hurtigt og nemt få optagelserne i kassen, og du sikrer at budskabet kommer skarpt ud til modtageren.

Hvorfor vælge en studieproduktion?

  • Lyd og billede er altid i top
  • Alt udstyr står klar, og vi er klar til optagelse så snart du ankommer
  • Tidsbesparende produktioner, da vi altid er klar til optagelse
  • Kosteffektive produktioner, da vi ofte kan nå mange på kort tid
  • Vi bruger en teleprompter som gør det nemmere for dig, at komme igennem manuskriptet
  • I studiet kan vi oparbejde et effektivt workflow

Teleprompter til et effektivt workflow

Studieproduktioner er en kosteffektiv måde at producere video på, og I kan på kort tid få produceret professionelle videoer, som brænder igennem.

For at gøre det nemt for vores kunder, så har vi investeret i en teleprompter, som fungerer på den måde, at den tekst du skal sige bliver spejlet op foran kameraet, og på den måde kan du stå og læse op.

Vi vil i den forbindelse gøre teleprompteren klar til når du kommer, og indlæser manuskriptet ind på teleprompteren. På den måde kan vi sikre at dit budskab kommer klart ud, og du får sagt lige præcis det vi skal bruge til videoen.

Det tager ikke langtid at lære at bruge en teleprompter. Vores erfaring viser, at det tager vores kunder mellem 5-10 min, så er de trygge ved den. Det hjælper også en del, hvis teksten skrives på en talemåde, så når du læser op, så lyder det rigtigt fra starten af.

Professionel og effektiv studieproduktion i Vejle

Create Media tilbyder professionelle studieprouktioner med hovedsæde i Vejle. Vi har et komplet studie som altid vil stå klar, når I booker en studieproduktion.

Det er hurtigt og nemt at komme ind i studiet, og få lavet optagelser til f.eks. Nyhedsbrevs video. Vi har en teleprompter klar, hvor du nemt kan læse dit manuskript op. På den måde kan vi hurtigt og nemt få optagelserne i kassen.

Studieproduktioner er en kosteffektiv måde at lave video på, og I kan på kort tid få produceret professionelle videoer.

Create Media ApS

CVR: 40481826
Adresse: Helge Nielsens Allé 7.4C - 8723 Løsning
Telefon: 51 93 39 93
Mail: kontakt@createmedia.dk

Title Address Description
Helge Nielsens Alle 7, 8723 Løsning, Danmark

Christian Valbjørn

v