fbpx

Video strategi

En forudsætning for succes med din kommunikation og marketing er klart definerede mål og relevans for dine målgrupper. Vi omsætter en video strategi til indhold igennem skarpt struktureret planlægning.

Kernefortælling

Hvorfor eksisterer I, og hvad er essentielt for jeres succes i målgruppen? De svar er afgørende ,for at jeres kampagner skal flytte holdninger og adfærd, som I ønsker det, og er jeres fundament mange år fremover.

Uanset om jeres mål er branding, salg eller begge dele, hjælper vi jeres med at dyrke din kernefortælling, så den står knivskarpt og kan omsættes til jeres kommunikation eller marketing.

Se hvordan vi skabte Jysk Vins video strategi

Jysk Vin

Kunde

Reklamefilmsunivers

Videotype

TV 2 Regionerne

Platform

Konceptudvikling & Universer

Med jeres kernefortælling i hånden dykker vi ned i konceptudviklingsprocessen. Det er her, vi skaber jeres indholdsunivers, som taler direkte med jeres målgruppe.

Vores kreative hjerner kommer for alvor på arbejde, når vi skaber karakterer, skriver manus og finder det visuelle udtryk for jeres kampagne.

Det kribler allerede i vores fingre, bare ved tanken…!

Medieplaner

Succes skal måles et sted, og det er ofte ved hjælp af stenhård data. Vi ved, hvor din målgruppe lever, og hvor du kommer i dialog med de rigtige mennesker til den bedste pris.

Vi laver medieplaner, så vi sikrer, at kampagnen rammer målgruppen, og udfolder kampagnen på tværs af eksempelvis SoMe, web, streamingtjenester og TV.

Rejsen til den gode video strategi

l

Succeskriterier

Det er vigtigt, at vi starter med at afklare – “hvornår er kampagnen en succes?” Det er altafgørende, at vi har nogle pejlemærker, som vi kan arbejde ud fra, og som vi kan evaluere på efter kampagnens afslutning.

U

Indsigter

Data er også en vigtig parameter i forhold til kampagnens succeskriterier. Før kampagnen skal kreeres, er det essentielt at kigge på, hvilke data vi har, hvilke data vi kan opsamle undervejs, og hvordan vi kan bruge dem til vores fordel.

Brugerrejsen

 Når målgruppen skal påvirkes, sætter vi os ind i dens behov, ønsker og drømme og klarlægger kampagnens touchpoints og relevans. Hvordan får vi medier, jeres sites samt fysiske tilstedeværelse til at spille sammen?

h

Koncept

Med din kernefortælling i fokus konceptudvikler vi på universer, og payoffs, som rammer og flytter målgruppen din vej.
Men vi udvikler ikke kun koncepter! Vi skaber de færdige produktioner, for vi har vores udgangspunkt i filmbranchen og kender vores tricks.

Distribution

Hvordan engagerer vi din målgruppe der hvor den findes, uden at spilde dit marketingbudget? Vi udarbejder medieplaner og udfolder dit univers på tværs af bl.a. SoMe, Google, streaming & TV.

Evaluering

Når vi evaluerer på kampagnen, tager vi hånd om de prædefinerede succeskriterier. Har vi nået de mål, vi har opsat?
Hvordan gør vi det endnu bedre næste gang?

Vi arbejder sammen med disse fantastiske brands

Create Media ApS

CVR: 40481826
Adresse: Helge Nielsens Allé 7.4C - 8723 Løsning
Telefon: 51 93 39 93
Mail: kontakt@createmedia.dk

Title Address Description
Helge Nielsens Alle 7, 8723 Løsning, Danmark

Christian Valbjørn

v