fbpx

Kommunikér i levende billeder

Vi rykker brands tættere på deres målgrupper. Det gør vi igennem kommunikation, der hviler på stærkt strategisk fundament.

Vores specialer er employer branding, onboarding og reklamefilm.

Vellykkede samarbejder
med vores kunder

Vi er meget stolte over vores kunder. De siger at vi er nærværende og forstår deres forretning. Derfor bliver vi inviteret igen og igen.

Billede af Eurowind's logo i blå

Specialer

Vi er stærke i employer branding, onboarding og reklamefilm, med fokus på at løse din kommunikation igennem levende billeder.


Vi tager et strategisk approach i alt vi gør –
gennem research og analyse skaber vi fundamentet.

Video er redskabet og ikke målet for at opfylde din kommunikationsudfordring.

Employer Branding


Kampen om de gode medarbejdere spidser til. Vores tilgang er at talent avler talent. Du har allerede fantastiske mennesker på dit hold, fortæl den autentiske historie, det vil mennesker gerne være en del af. Og som minder dine kollegaer om, hvad I står for som arbejdsplads.

Læs mere

Onboarding


Med onboadring på video kan du med visuelle virkemidler og sikre en god oplæring og introduktion til jeres strategi mv. Lige fra virksomhedens værdier, til de konkrete arbejdsgange.

Vi kan tage jer i hånden og være med jer i hele processen. Lige fra formulering af læringsmål til kvalitetssikring af oplæringen.

Læs mere

Reklamefilm

Vi er historiefortællere helt ind i hjertet, og vi elsker, når en film giver stof til eftertanke. Det er i samspillet mellem den gode historie og en gennemført æstetik, man kan flytte målgruppen i din retning.

Igennem det seneste årti har vi produceret et utal af reklamefilm, som har hjulpet vores kunder med at vække følelser hos deres målgrupper – og flyttet deres brand!

Læs mere

Få, men nøjeudvalgte cases

Holdet bag

Hos Create Media lever og ånder vi for visuel kommunikation.
Vi ser film som det mest effektive formidlingsredskab der findes.

Hvad siger kunderne?

Rekruttering, som fanger den unge målgruppe

føtex skulle gentænke rekruttering på, især i forhold til den helt unge målgruppe. Rekrutteringsvideoer er et effektivt værktøj i kampen om at tiltrække bl.a. ungarbejdere til føtex.

“Forberedelserne var enormt strukturerede og grundige, og det hjalp mig godt på vej i forhold til at træffe det rigtige valg med hvilken vinkel vi skulle gå med.”

Jonas Rugi, HR Business Partner hos føtex

Inspiration, som sælger

Pensopay ønskede at fortælle autentisk iværksætterhistorier om kunder igennem video testimonials. Det har resulteret i et større marked for dem selv.

“Vi har en bred vifte af kunder. Og vi mener egentligt, at de alle har en interessant iværksætterhistorie. Den vil vi gerne hjælpe dem med at fortælle, for ligesom at sprede iværksætterbudskabet”.

Jacob Storgaard, Salgschef hos Pensopay

Create Media ApS

CVR: 40481826
Adresse: Helge Nielsens Allé 7.4C - 8723 Løsning
Telefon: 51 93 39 93
Mail: kontakt@createmedia.dk

Title Address Description
Helge Nielsens Alle 7, 8723 Løsning, Danmark

Christian Valbjørn

v