fbpx

Eurowind Energy
Corporate Brandfilm

Hvem er Eurowind Energy?

Eurowind Energy er en dansk virksomhed, med hovedsæde i Hobro og kontorer spredt over hele verden. De er en førende aktør indenfor etablering af vindmølle- og solcelleparker.

Eurowind fokuserede oprindeligt på vindmølleparker, men i dag er solenergi og Power-To-X en stor del af deres forretning og selvforståelse. Derfor havde Eurowind Energy brug for en brandfilm, der reflekterede og kommunikerede dette.

Eurowinds brandfilm bliver til

Eurowind Energy er en af vores trofaste kunder, og vi har gennemført flere spændende projekter sammen. Vi kender – og kan mærke – virksomhedens kernefortælling.

Nysgerrighed på verden er det grundlæggende fundament i Eurowind Energy. Det er essentielt for Eurowind Energy at bibeholde barndommens legende tilgang til verden, og på den måde tænke kreativt og innovativt. Derfor var det også vigtigt for os at fortællingen til brandfilmen skulle tage sit udgangspunkt i at vise det nysgerrige og eksperimenterende i barndommen: Den tilgang kan føre til noget stort. Det var startskuddet på vores parløb om at få skabt en episk og unik brandfilm, som kan mærkes i organisationen, branchen og potentielle samarbejdspartnere.

I brandfilmen skildres rejsen mod en færdig energipark. Fra opdrivelse af land, inspektion af området, aftalerne med lodsejeren, præsentation af idéerne til myndighederne, underskrivelse af aftale til den endelige installation.

At forvandle en gold mark til en komplet energipark kræver kompetencer,  netværk og lokal forankring. Dét at skabe rentabel vedvarende energi er ikke noget, man bare lige gør – men det Eurowind Energy på deres helt egen måde.

Den færdige Eurowind brandfilm

Det færdige resultat er en brandfilm, med stortytelling fra øverste hylde, som er i tråd med Eurowind Energy og deres kernefortælling. Medarbejdere kan spejle sig i fortællingen og bruge filmen til hurtigt og effektivt at kommunikere, hvad Eurowind Energy står for, deres DNA, og hvordan de arbejder og de værdier der binder organisationen sammen.

Filmen er leveret i 12 forskellige sprogversioneringer, så budskabet giver mening på alle de markeder, hvor Eurowind Energy opererer.

 

Create Media ApS

CVR: 40481826
Adresse: Helge Nielsens Allé 7.4C - 8723 Løsning
Telefon: 51 93 39 93
Mail: kontakt@createmedia.dk

Title Address Description
Helge Nielsens Alle 7, 8723 Løsning, Danmark

Christian Valbjørn

v