fbpx

E-learning

Med videoer til e-learning, kan du med visuelle virkemidler og storytelling sikre en god oplæring. Lige fra virksomhedens værdier, til de konkrete arbejdsgange. Det er vigtigt at tage medarbejderen i hånden fra første dag, og ved hjælp af e-learning på video, kan du skabe en god onboardingproces.

Du foretrækker visuel læring

Du kender det sikkert allerede selv. Du skal lave et DIY-projekt, eller du er i tvivl om, hvordan du laver den perfekte bearnaise. Hvad gør du? Du søger højst sandsynligt på YouTube. En video du kan starte, stoppe og vende tilbage til, hver gang du er i tvivl om en af arbejdsgangene. Den helt samme proces kan genskabes i et oplæringsforløb af nye medarbejdere med e-learning forløb på video.

Eksempel på e-learning på video

dao

Kunde

RELESYS

Platform

17

Antal videoer

Design af et e-learning forløb

I Create Media har vi specialiseret os i at planlægge og producere e-learning videoer til oplæring af nye medarbejdere. Vi kan levere alt fra manuskriptskrivning, planlægning, location scout til optagelse og redigering af videomaterialet. Men ud over den kreative side kan vi også hjælpe med implementering af e-learning-systemer.

 

Hvorfor
e-learning?

l

Processen

Når du laver et e-learning forløb på video, sikrer du en enstartet onboarding-proces hele vejen igennem. Det gør du, fordi oplæringsforløbet er planlagt ned til mindste detajle, og du sikrer, at medarbejderen bliver oplært efter virksomhedens værdier og arbejdsgange.

Tidsbesparende

Det er tidskrævende, når en ny medarbejder skal oplæres fra bunden, og der skal ofte flere medarbejdere til at stå for oplæringen. Et onboarding-forløb på video er tidsbesparende, fordi når forløbet er optaget og klippet, så er medarbejderen klar til at gå i gang med forløbet på video.

 

 

Effektiv indlæring

Rigtig mange mennesker lærer nemmere ved hjælp af visuel oplæring. På video kan I visuelt vise de forskellige arbejdsgange, og på den måde sikrer I, at det bliver gjort korrekt. I tager medarbejderen i hånden og på en levende måde fortæller og forklarer I de værdier, virksomheden måtte have.

Vi har blandt andet skabt e-learning sammen
med disse fantastiske virksomheder

lagkagehuset_logo

Create Media ApS

CVR: 40481826
Adresse: Helge Nielsens Allé 7.4C - 8723 Løsning
Telefon: 51 93 39 93
Mail: kontakt@createmedia.dk

Title Address Description
Helge Nielsens Alle 7, 8723 Løsning, Danmark