fbpx

Tiltræk talenter gennem talenter – dét er god employer branding

Kampen om de gode medarbejdere spidser til. Vores tilgang er at talent avler talent. Du har allerede fantastiske mennesker på dit hold, fortæl den autentiske historie, det vil mennesker gerne være en del af.

Mennesker over logoer

Vores udgangspunkt for employer branding er at målgruppen skal kunne identificere sig med de mennesker, der danner organisationen. At arbejde sammen med en passioneret og kompetent kollega med hjertet på rette sted giver langt mere mening end at arbejde under et logo med en masse skueværdier. 

Salling Group

Kunde

Employer Branding

Videotype

Linkedin

Platform

Troværdighed

Med videoformatet har du mulighed for at opnå, noget af det vigtigste som virksomhed: At blive anset som troværdige.
Grunden til at employer branding videoer kan skabe den her troværdighed, er gennemsigheden og den ærlige fortælling om arbejdspladsen.

Vi pakker altså virksomhedshåndbogen væk og lade medarbejderne tale deres passion direkte fra hjertet.

Sådan skaber vi autentiske historier, sammen.

Gennem mange års erfaring med Employer Branding mener vi, at vi har knækket koden til den autentiske historie. Vi har skabt en metode, hvor i er involveret fra start til slut. Vi finder de gode historier i jeres organisation, som kandidater kan relatere til, som de ønsker at være del af.

Indledende møde

På det indledende møde skaber vi en plan for jeres Employer Branding. Er det en video serie eller enkeltestånde. Vi snakker målgrupper, kampagne strategier og distributionen.

studieproduktion-professionel-video

Casting

Sammen udpeger vi alt fra 3 til et tocifret medarbejdere fra jeres organisation. Vi caster dem og stiller spørgsmål fra øst til vest, for at finde ud af, hvad driver dem i deres hverdag.

Føtex HD Sirvan

A-roll

Efter endt casting har vi udvalgt et ønsket antal medarbejdere, som vi nu interviewer for anden gang. Vi ved, hvem de er og hvad der driver dem. Nu bliver vi mere specifik for at ramme den autentiske historie.

B-roll

I denne fase at vi skal optage dækbillederne, som skal understøtte historien. Vi optager på arbejdspladsen og til fritidsinteresserne – alt det der danner det fulde menneske.

Post-produktion

Nu er har vi alle de optagelser, som vi skal bruge og redigering kan  begynde. Der bliver nu redigeret, lyd-mixet, color-gradet og lagt sidste hånd på jeres nye Employer Branding kampagne.

Distribution

Nu skal employer branding kampagnen ud og leve. Mulighederne er mange, men vi laver den bedste strategi til jer, så indholdet kommer bedst muligt ud til jeres målgruppe.

Det siger kunderne om os…

FAQ

Hvad er Employer Branding?

Employer Branding er virksomheders mulighed for at markedsføre sig, som en attraktiv arbejdsplads for potentielle kandidater.

Hvorfor virker video?

Video er et af de allervigtigste værktøjer, som en virkosmhed kan bruge i deres Employer Branding, fordi man virkelig kan komme under huden på medarbejderne, kulturen og værdierne i virksomheden, hvor autencitet er i højsædet.

Hvor lang skal videoen vare?

Der er ikke et facit i forhold til varigheden på videoerne, som der bruges til Employer Branding. Det vigtigste er historien, så skal den potentielle kandidat nok se videoen til ende.

Hvorfor er Employer Branding vigtigt?

Kampen om kandidaterne spidser til. Derfor handler det om at gøre din virksomhed attraktiv og skabe relation til kandidaterne. Desunden styrker Employer Branding også jeres brand for jeres kunder.

Vi har lavet Employer Branding for…

Create Media ApS

CVR: 40481826
Adresse: Helge Nielsens Allé 7.4C - 8723 Løsning
Telefon: 51 93 39 93
Mail: kontakt@createmedia.dk

Title Address Description
Helge Nielsens Alle 7, 8723 Løsning, Danmark

Christian Valbjørn

v