fbpx

Reklamefilm

Hårene rejser sig fra kroppen. En lille dråbe sved glider ned ad panden, og du sidder på kanten af stolen, mens følelserne skyller igennem kroppen. Du bliver påvirket, for der er skruet helt op for de filmiske virkemidler.

Med en reklamefilm har du magten. En reklamefilm flytter dit brand og din målgruppe. Så brug filmen med omtanke!

Design af et reklamefilm forløb

I Create Media er vi specialister i at skabe reklamefilm. Igennem det seneste årti har vi produceret et utal af reklamefilm, som har hjulpet vores kunder med at vække følelser hos deres målgrupper – og flyttet deres brand!

Vi er historiefortællere helt ind i hjertet, og vi elsker, når en film giver stof til eftertanke. Det er i sammspillet mellem den gode historie og gennemført æstetik, man kan flytte målgruppen og positionere dit brand.

Derfor skal du ikke bare lige lave en film: Der skal være styr på strategien, og vi tænder ikke et eneste kamera, før kampagneplanen er på plads!

Reklamefilm for føtex hjemmelevering

føtex

Kunde

Reklamefilm til tv

Videotype

TV 2 PLAY

Kanal

Reklamefilm dominerer

Der er video overalt og det er der en god grund til. Video kan vække følelser, som kan være grobund for det, vi alle stræber efter: Troværdighed.
Brands åbner sig mere og mere op og bliver mere menneskelige ved brugen af video. Video bygger bro mellem dit brand og din målgruppe.

Produktionsforløbet ved reklamefilm

Preproduktion

Et vigtigt og alt for ofte overset step i forløbet. Tid brugt i preproduktion er tid sparet i postproduktion, og vi er alle enige om, hvordan resultatet skal være.

I denne fase lægges strategi, udvikles universer, manuskripter og storyboards. Optagedatoer bliver fastlagt, lokationer bliver udvalgt, og skuespillere bliver castet.

Produktion

Ventetiden er forbi, det tunge grej bliver pakket i produktionsbilen for nu skal vi på optagelse!

Vi jagter grundsubstansen i din visuelle fortælling, og optager hellere 2 gange  for meget end 1 gang for lidt! Vi bliver ved, til vi er sikre på, at vi har, hvad vi skal bruge i næste fase.

Postproduktion

Produktionen er kommet i hus. Vi laver backup til vores redigeringsserver og cloud, så dit materiale er i sikre hænder.

Herefter begynder klippearbejdet og din historie kommer til live.  Vi giver filen colorgrading og lyddesign så billede og ikke mindst lydsiden af filmen spiller sammen, som en smuk symfoni.

Vi har skabt reklamefilm sammen med disse virksomheder

Create Media ApS

CVR: 40481826
Adresse: Helge Nielsens Allé 7.4C - 8723 Løsning
Telefon: 51 93 39 93
Mail: kontakt@createmedia.dk

Title Address Description
Helge Nielsens Alle 7, 8723 Løsning, Danmark

Christian Valbjørn

v