Onboarding

Onboarding på video er en jordnær måde at oplære dine nye medarbejdere!

Oplæring af medarbejdere på video

Virksomheder bruger meget tid på onboarding af nye medarbejdere, og det er vigtigt at medarbejdere bliver taget godt imod i virksomheden men også at de får den korrekte oplæring.

Dette er ofte en bekostelig affære, da virksomheder skal sætte ekstra tid og ressourcer af til at dette kan lade sig gøre.

Når du skal oplære en nye medarbejder er det vigtigt at du sikrer en oplæring af højeste kvalitet så alle får en ensartet oplæring.

Det gode ved oplæring på video er, at de nye medarbejdere altid kan se videoen igen og igen, hvis der er noget de lige skal have opsummeret.

Vidste du, at 80% foretrækker at modtage viden visuelt på video?

Onboarding på video tjener sig hurtigt hjem, da du kun sætter få dage af til videoproduktion, og derefter har du alt materialet til at lave et godt oplæringsforløb. En video er permanent i mange år, og kan derfor bruges igen og igen, i stedet for at man hver gang skal oplære en medarbejder ved nyansættelse.

Når du vælger at lave et onboarding forløb på video, så får medarbejderne en genkendelighed når de ser de arbejdsrutiner i virkeligheden, som de allerede har fået gennemgået på video. På den måde er medarbejderen bedre rustet til arbejdsopgaverne helt fra start og vil føle sig klar til første dag på jobbet. Igennem videoerne vil oplæringen være håndgribelig, da rutinerne bliver mere visuelt forklaret i forhold til en traditionel oplæring.

Skal vi tage en uforpligtende snak om jeres næste onboarding process?

Hvordan kan I bruge onboarding på video?

Det er vigtigt at jeres medarbejdere er godt klædt på helt fra deres første arbejdsdag. Med et godt onboarding forløb, kan du sørge for at alt fra nyansatte til erfarne medarbejdere bliver styrket i deres færdigheder og i virksomhedens arbejdsrutiner.

Oplæring på video kan f.eks. være:
 

  • Velkomstvideo fra direktøren
  • Generel oplæring af rutiner og arbejdsgange
  • Oplysning om sikkerhed og et motiverende arbejdsmiljø på arbejdspladsen
  • Vigtig viden om virksomhedens værdier og mål

Onboard af nye medarbejdere på video

Onboarding i virksomheden ved hjælp af video

I Create Media har vi specialiseret os i at planlægge og producere video til oplæring af nye medarbejdere. Vi kan levere alt fra manuskriptskrivning, planlægning, location scout, til optagelse og redigering af videomaterialet.

Onboarding på video kan på en visuel- og fortællende måde sikre, en god læring af virksomhedens værdier og arbejdsgange. Det er vigtigt at tage medarbejderen i hånden første dag, og ved hjælp af video, kan du skabe en god onboardingsprocess.

Onboarding af nye medarbejdere
Onboarding process med leder

Hvorfor skal du lave oplæring på video?

Onboarding-proces

Når du laver et onboarding forløb på video, sikrer du en ensartet onboarding-proces hele vejen igennem. Det gør du fordi oplæringsforløbet er planlagt ned i mindste detalje, og du sikrer at medarbejderen bliver oplært efter virksomhedens værdier og arbejdsgange.

Tidsbesparende

Det er tidskrævende når en ny medarbejder skal oplæres fra bunden, og der skal ofte flere medarbejdere til at stå for oplæringen. Et onboarding forløb på video er tidsbesparende, fordi når forløbet er optaget og klippet, så er medarbejderen klar til at gå igang med forløbet på video.

Kosteffektiv

Det koster mange penge at oplære en ny medarbejder, da en leder ofte skal bruge flere dage på at oplære den nye kollega. Et oplæringsforløb på video er noget du har for evigt, og fremover kan nye medarbejdere lære om deres arbejdsrutiner på video – og dét sparer både tid og penge.

Effektiv visuel læring

Rigtig mange mennesker lærer nemmere ved hjælp af visuel oplæring. På video kan du visuelt vise de forskellige arbejdsgange, og på den måde sikrer I, at det blive gjort korrekt. I tager medarbejderen i hånden og på en levende måde fortæller og forklarer om de værdier virksomheden måtte have.

Genkendelighed

Med en onboarding video fra din virksomhed, vil der være en genkendelighed for den nye medarbejder, når der er første arbejdsdag. Det er virksomhedens lokaler, virksomhedens ansatte og ledere på videoen, og på den måde vil der være et helt specielt bånd til virksomheden.

En del af et team

Få din medarbejder til at føle sig som en del af fællesskabet allerede inden første arbejdsdag. Der vil være genkendelige ansigter på videoen, og igennem forløbet vil der være fokus på at alle medarbejdere gennemgår det samme læringsforløb med virksomhedens værdier.

Skal vi hjælpe med jeres næste
onboarding process?

Adresse

Create Media ApS
Islandsvej 1
7100 Vejle
CVR: 40481826