fbpx

Onboarding

Det er vigtigt at jeres medarbejdere er godt klædt på helt fra deres første arbejdsdag. Med et godt onboarding forløb, kan du sørge for at alt fra nyansatte til erfarne medarbejdere bliver styrket i deres færdigheder og i virksomhedens arbejdsrutiner.

Du foretrækker visuel læring

Virksomheder bruger meget tid på onboarding af nye medarbejdere, og det er vigtigt at medarbejdere bliver taget godt imod i virksomheden men også at de får den korrekte oplæring.

Dette er ofte en bekostelig affære, da virksomheder skal sætte ekstra tid og ressourcer af til at dette kan lade sig gøre.

Når du skal oplære en nye medarbejder er det vigtigt at du sikrer en oplæring af højeste kvalitet så alle får en ensartet oplæring.

Det gode ved oplæring på video er, at de nye medarbejdere altid kan se videoen igen og igen, hvis der er noget de lige skal have opsummeret.

Eksempel på onboarding video

dao

Kunde

RELESYS

Platform

17

Antal videoer

Vi er specialister

I Create Media har vi specialiseret os i at planlægge og producere video til oplæring af nye medarbejdere. Vi kan levere alt fra manuskriptskrivning, planlægning, location scout, til optagelse og redigering af videomaterialet.

Onboarding på video kan på en visuel- og fortællende måde sikre, en god læring af virksomhedens værdier og arbejdsgange. Det er vigtigt at tage medarbejderen i hånden første dag, og ved hjælp af video, kan du skabe en god onboardingsprocess.

 

Hvorfor e-learning?

l

Processen

Når du laver et onboarding forløb på video, sikrer du en enstartet onboardin-proces hele vejen igennem. Det gør du fordi oplæringsforløbet er planlagt ned i mindste detajle, og du sikrer at medarbejderen bliver oplært efter virksomhedens værdier og arbejdsgange.

Tidsbesparende

Det er tidskrævende når en ny medarbejder skal oplæres fra bunden, og der skal ofte flere medarbejdere til at stå for oplæringen. Et onboarding forløb på video er tidsbesparende, fordi når forløbet er optaget og klippet, så er medarbejderen klar til at gå igang med forløbet på video.

 

 

Effektiv indlæring

Rigtig mange mennesker lærer nemmere ved hjælp af visuel oplæring. På video kan du visuelt vise de forskellige arbejdsgabge, og på den måde sikrer I, at det bliver gjort korrekt. I tager medarbejderen i hånden og på en levende måde fortæller og forklare om de værdier virksomheden måtte have.

Vi har b.la. skabt e-learning sammen
med disse fantastiske virksomheder

Create Media ApS

CVR: 40481826
Adresse: Islandsvej 1. 7100 Vejle
Telefon: 51 93 39 93
Mail: kontakt@createmedia.dk

Title Address Description
Islandsvej 1, 7100 Vejle, Danmark

Christian Valbjørn