fbpx

Cases

Dyk ned i vores arbejde

7-Eleven

Rekruttering

Se den strategi og de video kreativer, som skaffede flere motiverede ansøgere og løste 7-Elevens rekrutteringsudfordring.

Eurowind Energy

Brandvideo

Eurowind fokuserede oprindeligt på vindmølleparker, men i dag er solkraft og Power-2-X en lige så stor del af deres selvforståelse. Derfor havde Eurowind brug for en brandfilm, der reflekterede dette.

 

føtex hjemmelevering

Employer Branding

føtex har rykket den gode indkøbsoplevelse online, og leverer dagligvarer hjem til kunderne i hovedstadsområdet. Den gode indkøbsoplevelse kræver gode servicebude.

Grundfos

Employer Branding

Mød Brian fra Wales. Han arbejder på at løse vand- og klimaudfordringerne igennem den digitale transformation hos Grundfos. En udvikler med hjertet det rette sted.

 

Salling Group Digital

Employer Branding

Salling Group, Danmarks største dagligvarekoncern, skaber kontinuerligt nye digitale løsninger til deres forskellige brands og formater. Det kræver digitale talenter.

 

dao – Gi’ dig selv juletid

Reklamefilm

dao leverer pakker alle ugens dage, hele året rundt – også juleaften og nytår. Det skulle vi fortælle danskerne, således at de føler tryghed ved at købe ind online også efter d. 15. december, hvor julehandlen oftest begynder at klinge af.

Jysk Vin – Fuld af fristelser

Reklamefilmsunivers

Jysk Vin ved rigtig meget om vin! Og de elsker at formidle deres ekspertviden med et glimt i øjet. Det budskab skulle ud til en masse nye potentielle kunder, og vi leverede nyt payoff, “Fuld af fristelser”, samt et reklamefilmsunivers. 

 

Create Media ApS

CVR: 40481826
Adresse: Helge Nielsens Allé 7.4C – 8723 Løsning
Telefon: 51 93 39 93
Mail: kontakt@createmedia.dk

Title Address Description
Helge Nielsens Alle 7, 8723 Løsning, Danmark