Videoproduktion

Med et effektivt workflow leverer værdi for pengene – og de fedeste videoer!

Videoproduktion med den gode historie 

Videoproduktion er vores spidskompetence. I Create Media brænder vi for at lave de fedeste film – og det har vi gjort i mange år. Vi kan skræddersy den helt rigtige produktion til dig, så du får professionel video i kassen.

Over det seneste årti har vi produceret et utal af videoer for store og mellemstore virksomheder og har hjulpet dem med, at fortælle deres budskab på levende billeder.

Over årene har vi erhvervet os alt udstyr til at lave de fede videoproduktioner og tilbyder desuden optagelser i eget studie. Vi har erfaring på bagen – udstyret i orden – og evnerne til at brande din virksomhed.

Udover at film er fortællende og kan fænge din målgruppe er video desuden et medie, som Facebook og flere andre platforme prioriterer kraftigt. Du får altså en meget bedre reach når du benytter dig af video – det kan du læse mere om på vores side om sociale medier.

En videoproduktion er ekstra effektiv hvis vi benytter muligheden for at lave versioneringer – dvs. at når vi ér rykket ud med kameraet er det en stor fordel at planlægge flere videoer – og flere medier – ind i produktionen.

Ofte laver vi nemlig både en traditionel “profilfilm” til brug på jeres website og også 4-5 små videoer, som kan benyttes på Facebook, Instagram og andre sociale medier, hvor brugernes koncentrationsevne ikke holder til længere film.

Skal vi tage en uforpligtende snak om jeres næste videoproduktion?

Produktion af video

Video-mediet har udviklet sig hastigt over de senere år – og vi følger med.

En historie på video kan skaleres og fortælles på tværs af medier – så budskabet fanges af dine kunder, der hvor de færdes. Eksempelvis Facebook, YouTube, Instagram eller dit website.

Vi har set en tendens hvor virksomhederne er begyndt at bruge godt content produceret af professionelle videoproduktionsselskaber.

Flot produceret video bliver set på Youtube, Instagram og Facebook og det er derfor vigtigt at I sætter fokus på at få produceret en professionel video, så den bliver set.

Når videoen er knivskarp og indholdet klart og præcist er det med til at sikre, at din modtager forstår budskabet.

Videokvaliteten er én ting – et andet er historien.

Videoproduktion med gode fortællinger

Hvornår så du sidst en rigtig god film?

Det var garanteret en du specielt husker, fordi den på den ene eller anden måde ramte dig.
Måske har du grinet? Måske har du grædt? Og måske efterlod den dig med stof til eftertanke.

Og det er lige præcis dét film kan. Når først video- og lyd spiller i fuld kvalitet handler det hele om, hvilken følelse du kan frembringe i folk, og med den rigtige videoproduktion kan du ramme det.

Derfor handler film – og også videoer til online brug – om at være opmærksom på lige præcis hvilken følelse, der skal rammes.

En rigtig god film efterlader dig altid med en følelse. Derfor er det et meget bedre kommunikationsredskab end tekst, billeder og grafik.

Kameramand igang med at instruere talent med professionelt videokamera til en videoproduktion
Professionelt videokamera med en teleprompter monteret. Det bruges til en professionel videoproduktion

Studieproduktion til professionel video

En video der er produceret i et studie, giver et professionelt og ensartet resultat hver gang.

Create Media tilbyder at producere professionelle videoer i vores studie i Vejle. Vi har skræddersyet studiet, så det er  en del af et effektivt workflow, som sikrer en enstartet kvalitet og tidsbesparende videoproduktioner.

Studieproduktioner er en kosteffektiv måde at producere video på, og I kan på kort tid få produceret professionelle videoer, som brænder igennem. Det kan f.eks. være videoer i form af 

Vi har en teleprompter klar, hvor du nemt kan læse dit manuskript op. På den måde kan vi hurtigt og nemt få optagelserne i kassen.

Videoproduktioner til mange formål

CreateMedia producerer mange forskellige videoproduktioner og det er kun fantasien der sætter grænser. Vi er et marketingbureau med fokus på, at lave visuelle flotte videoer.

$

Facebookvideo

$

Studieproduktioner

$

Reklamefilm

$

Explainer videoer

$

Onboarding 

$

Oplæringsfilm

$

How-to videoer

$

Produktvideoer

$

Eventvideoer

$

Dronevideo

$

Videonyhedsbrev

$

Informationsvideo

Ring: 51 933 993

Oplæring af medarbejdere ved hjælp af E-læring på video

I Create Media har vi specialiseret os i at planlægge, producere og distribuere video til onboarding og oplæring af nye medarbejdere.

Vi kan levere alt fra planlægning, manuskriptskrivning, location scout, presenter til optagelse og redigering af videoerne samt distribution til det rigtige medie. Med den rigtige planlægning sikrer du den mest effektive videoproduktion.

Med videoer til E-læring kan du uddanne dit personale visuelt og sikre at de er indforstået med arbejdspladsens værdier og arbejdsgange.

Oplæring på video tjener sig hurtigt hjem da du kun sætter få dage af til videoproduktion og derefter har du alt materialet, til at lave et godt oplæringsforløb.

En video er permanent i mange år og kan derfor bruges igen og igen, i stedet for at man hver gang skal oplære en medarbejder ved nyansættelse.

Skal vi producere din næste video?

Adresse

Create Media ApS
Islandsvej 1
7100 Vejle
CVR: 40481826